de

mogelijkheden

Bij De Randhoeve

Revalidatie

Informatie over onze revalidatie-mogelijkheden volgt.

Onze stal biedt 60 binnen – en buitenboxen. Deze zijn verdeeld in verschillende stalcomponenten, waardoor het gevoel van kleinschaligheid en rust gewaarborgd blijft. De stallen worden dagelijks opgestrooid en iedere week uitgemest. Daarnaast worden de paarden driemaal daags voorzien van ruw – en krachtvoer.

Servicemogelijkheden

Je kunt jouw stalling uitbreiden door gebruik te maken van de volgende diensten:

Buitenzetservice

Van maandag tot en met vrijdag wordt jouw paard door ons buitengezet. Hieruit heb je keuze uit:

Stapmolen service: je paard wordt door ons in de stapmolen gezet;
Paddock service: je paard wordt door ons circa 3 uur in de paddock gezet met ruwvoer en vers drinkwater;
Weideservice: tijdens het weideseizoen wordt je paard door ons ’s morgens in de wei gezet en einde van de dag binnen gehaald.

Buitenzetservice weekend

Bovenstaande opties worden ook op zaterdag en zondag aangeboden.

Dekenservice

Bij bovengenoemde service mogelijkheden wordt je paard zijn of haar vliegendeken opgedaan. Daarnaast is het mogelijk een individueel gewenst servicepakket samen te stellen.

Vakantiestalling/ dag stalling

Zoek je een stal om een aantal dagen in de omgeving te verblijven? Of wil je je paard bij ons stallen tijdens uw vakantie? Ook dan ben je van harte welkom. Informeer naar de mogelijkheden. Neem contact op met ons.

Overnachting

Wil je er graag samen met je paard een aantal dagen tussenuit? Ook dan ben je bij de Randhoeve op het juiste adres. Wij bieden een overnachting voor jou en jouw paard. Je paard kunt genieten van onze mooie stallen, weilanden en paddocks. Je kan blijven overnachten in ons gezellig appartement boven onze stallen. Het appartement biedt ruimte aan vier personen en is voorzien van 2 slaapkamers, een badkamer en een keuken. Jij en jouw paard kunnen samen genieten van onze mooie accommodatie en het natuurgebied met ruiterpaden direct aan onze stal.

Trainingsweek

Daarnaast bieden wij ook trainingsdagen aan van Mirjam Riet van MR Dressuur. Mirjam is een gediplomeerde instructrice tot aan het hoogste niveau en is aangesloten bij de trainingsmethode van Rien van der Schaft. Wij bieden de trainingsdagen in verschillende vormen aan. Informeer naar de mogelijkheden. Neem contact op met ons.

Ben je

Enthousiast geworden?

Krijg een rondleiding

Ontdek De Randhoeve en ervaar alle voordelen zelf!
We geven je graag een rondleiding.

Ontdek De Randhoeve en
ervaar alle voordelen zelf!
We geven je graag een rondleiding.